Skip to main content

Telescoopband

Telescoopbanden worden veelal gebruikt in de stukgoedsector, het laden en/of lossen van bijvoorbeeld containers of trailers wordt kinderspel. Een telescoopband bestaat uit een basisunit waar de telescoopdelen uitschuiven. Dit uitschuiven geschiedt elektrisch met bediening aan het laatste telescoopdeel. Voordeel van een telescoopband is de geringe ruimte inname in combinatie met een groot uitschuifbereik. Door de telescoopband te monteren op een traversekar is het mogelijk om bijvoorbeeld meerdere laad-/losdocks te bedienen. Metaalconstructiebedrijf Douw levert telescoopbanden van meerdere gerenommeerde merken, zowel nieuw als gebruikt.

Nieuwe telescoop­banden productie in eigen huis

Voor levering van de juiste telescoopband is goed advies heel belangrijk. Wij leveren een telescoopband veelal in combinatie met een door ons gefabriceerd transportsysteem. Ook de telescoopband zelf kan voorzien worden van een groot aantal opties. Graag adviseren wij U bij het kiezen van de juiste telescoopband met eventueel bijbehorend transportsysteem.

Telescoopband

Telescoop­banden¬†uit voorraad

Metaalconstructiebedrijf Douw heeft meerdere telscoopbanden in gebruikte vorm op voorraad. Wij ontwerpen en construeren transportsystemen waarvan (gebruikte) telescoopbanden deel uitmaken volledig naar uw wensen en specificaties. Ook voor gebruikte telescoopbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Er is een uitgebreide voorraad en alles kan eventueel naar uw wensen worden aangepast.