Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

// Overige kettingbanen

KETTINGBANEN MET MEENEMERS, TANDRIEMBANEN

De meeste kettingbanen bestaan uit meerdere kettingsporen al naar gelang het te transporteren product. Soms is het noodzakelijk dat een product door een meenemer wordt voortgeduwd, bijvoorbeeld voor toevoer naar een machine of toepassing waarbij de positie van het product op de kettingbaan belangrijk is. In deze gevallen worden meenemers gemonteerd op de kettingbaan, onderlinge afstand en de hoogte van de meenemer zijn dan afhankelijk van het product. Voor transport van goederen die niet mogen beschadigen wordt in plaats van een ketting ook wel een tandriem toegepast. Voordeel is dat de tandriembaan praktisch geen onderhoud nodig heeft, en dat de baan geruisloos zijn werk doet. Tandriembanen zijn niet toepasbaar bij grote gewichten.

 

Nieuwe kettingbanen met meenemers en tandriembanen uit eigen productie

Kettingbanen met meenemers en tandriembanen worden in onze eigen productiefaciliteit gemaakt. Na het maken van een gedetailleerde CAD tekening worden de banen volledig op maat geproduceerd. Om tot een juiste keuze te komen adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

 

Gebruikte (tweedehands) kettingbaan, een duurzaam alternatief!

Een grote diversiteit aan overzetstations is bij ons op voorraad. Deze gebruikte banen kunnen in veel gevallen al dan niet aangepast prima worden toegepast. Bijvoorbeeld transportsnelheid en transporthoogte worden aangepast aan een eventueel bestaande installatie. De banen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Al met al een kwalitatief perfecte kettingbaan voor een scherpe prijs.

 

Kettingbaan met breedteverstelling
Kettingbaan met keersysteem
Speciale kettingbaan 1
Speciale kettingbaan 2
Tandriembaan 1
Tandriembaan 2

// Gebruikte kettingbanen overige

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie