Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

//Kettingbanen

KETTINGBANEN VOOR OPTIMALISATIE VAN UW INTERNE TRANSPORT

KETTINGBANEN UIT EIGEN PRODUCTIE OF TWEEDEHANDS 

Bent u op zoek naar kettingbanen? Dan zit u goed bij Douw Transportwerktuigen: hét adres voor uw kettingbanen. Bij ons kunt u terecht voor één enkele (gebruikte) kettingbaan, maar ook voor een compleet transportsysteem. Ook speciaal naar uw wens ontworpen modellen kunnen door ons gemaakt worden, inclusief eventuele dwarsuitvoeren, zijgeleidingen, of draaistations. Op basis van onze grote voorraad kan voor u op korte termijn een kettingbaan geconstrueerd worden.

Bij ons zijn vele soorten kettingbanen aanwezig, meestal toegepast voor het transport van pallets of zware pakketten. Kettingbanen worden geleverd in vele soorten en maten, allemaal afhankelijk van de toepassing. Kettingbanen uitgevoerd in RVS behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Nieuwe kettingbaan uit eigen productie

Wij produceren de kettingbanen volledig zelf, van een eenvoudige kettingbaan tot een compleet transportsysteem, het is allemaal mogelijk. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen, in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw kettingbaan snel kunnen produceren en leveren. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij U bij het kiezen van de juiste kettingbaan.

 

Gebruikte (tweedehands) kettingbaan, een duurzaam alternatief!

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een eventueel op maat gemaakte kettingbaan op basis van gebruikte materialen, dit is veelal een goedkope oplossing en bovendien zeer duurzaam! Door hergebruik van onderdelen wordt het milieu praktisch niet belast, een goede zaak!

Door onze grote voorraad gebruikte kettingbanen is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe kettingbaan. De gebruikte kettingbanen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte kettingbaan voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

//Uitgebreid aanbod kettingbanen

Een greep uit ons aanbod kettingbanen:

  • Kettingbanen : voor transport van grotere stukgoederen, pallets, pakketten, etc..
  • Overzetstations : veelal een combinatie van een aangedreven rollenbaan met een kettingbaan, de transportrichting verandert 90 graden.
  • Overige kettingbanen : kettingbanen met meenemers, tandriembanen, draaistations, etc..

Kettingbaan 2
Kettingbaan 3
Kettingbaan met breedteverstelling
Kettingbaan overzetstation
Kettingbaan
Tandriembaan

// Gebruikte kettingbanen

 

Kettingbaan 2200 x 955 mm [KBA11162106]

Kettingbaan met lusaandrijving, 5/8" duplex, sporen h.o.h. 920 mm.Inclusief poten, transporthoogte 500 mm. Aandrijving d.m.v. opsteekmotor, transportsnelheid naar wens. Leverbare opties in bijlage.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie