Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

//Transportsystemen

U vindt bij Douw alles voor transportsystemen

 

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van transportinstallaties kan Douw voor u altijd een passende oplossing creëren. U vindt bij Douw alles wat u nodig heeft om het transportsysteem binnen uw bedrijf optimaal te laten functioneren.

 

RUIM ASSORTIMENT TRANSPORTSYSTEMEN

Voor een goede bediening van onze klanten is het van belang dat wij een ruim assortiment hebben, met daarin vele onderdelen. Op deze manier kunnen wij voorzien in de specifieke wensen van onze klanten met betrekking tot een transportinstallatie. U vindt bij ons zowel transportbanden als complete transportinstallaties. Onderdelen die u apart kunt aanschaffen bij Douw zijn onder andere:
  • Motorreduktoren
  • Elektromotoren
  • Variatoren
  • Aandrijf- en keertrommels
  • Ondersteuningsrollen 
Wij luisteren graag naar uw eisen en wensen en maken op basis daarvan een transportinstallatie die op maat is gesneden voor uw bedrijfsvoering.

 

//Neem contact met ons op

Wilt u een op maat gemaakte transportinstallatie of onderdelen hiervoor aanschaffen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een passende oplossing.

De onderstaande foto's geven een indruk van door ons geproduceerde en geinstalleerde transportsystemen. Elk systeem kan (indien voorradig) op basis van gebruikte componenten worden opgebouwd.

Vlakkebandensysteem
accumulerend-rollenbaansysteem
big-bag-vulinstallatie
bulktransport
rollenbaansysteem
transportsysteem-magazijn

// Gebruikte transportsystemen

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie