Skip to main content

Transport­systemen

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van transportinstallaties kan Douw voor u altijd een passende oplossing creëren. U vindt bij Douw alles wat u nodig heeft om het transportsysteem binnen uw bedrijf optimaal te laten functioneren. 

Transportsystemen productie in eigen huis

De productie van transportsystemen vindt plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Hier zijn alle benodigde machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw project snel kunnen realiseren en leveren. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij U bij het opzetten van uw interen transportsysteem.

Transportsystemen

Soorten transport­systemen

  • Stukgoed transportsysteem

    Stukgoed transportsysteem

  • Bulkgoed transportsysteem

    Bulkgoed transportsysteem

  • Pallet transportsysteem

    Pallet transportsysteem

Transport­systemen uit voorraad

Voor een goede bediening van onze klanten is het van belang dat wij een ruim assortiment hebben, met daarin vele onderdelen. Op deze manier kunnen wij voorzien in de specifieke wensen van onze klanten met betrekking tot een transportinstallatie. U vindt bij ons zowel transportbanden als complete transportinstallaties. 

Wij luisteren graag naar uw eisen en wensen en maken op basis daarvan een transportinstallatie die op maat is gesneden voor uw bedrijfsvoering.