Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

//Trogbanden

TROGBANDEN UIT EIGEN PRODUCTIE OF TWEEDEHANDS GEHEEL NAAR WENS

Trogbanden worden meestal gebruikt in de bulkgoedsector, zowel lichte als zware producten kunt u met een trogband snel en betrouwbaar transporteren. Voor lichte toepassingen wordt veelal een in trogvorm gezette staalplaat als bandondersteuning gebruikt, bij zwaardere toepassingen bestaat de bandondersteuning praktisch altijd uit in trogvorm geplaatste ondersteuningsrollen. Voor horizontaal transport wordt meestal een gladde transportband gebruikt, bij opvoerhoeken groter dan 18 graden is meestal een geprofileerde transportband noodzakelijk.

 

Nieuwe trogbanden uit eigen productie

Wij construeren trogbanden volledig naar uw wensen en specificaties. Dit doen we met behulp van moderne 2D en 3D CAD ontwerpsystemen, zodat de band volledig voldoet aan uw eisen.

 

Gebruikte (tweedehands) trogband, een duurzaam alternatief!

Ook voor gebruikte trogbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Door onze grote voorraad gebruikte trogbanden is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe trogband. De gebruikte trogbanden kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast en worden door ons volledig nagezien en eventueel in kleur naar keuze gespoten. Een kwalitatief perfecte trogband voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

// Trogbanden naar wens op maat gemaakt

Wij construeren transportbanden volledig naar uw wensen en specificaties. Ook voor gebruikte trogbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Er is een uitgebreide voorraad en alles kan eventueel naar uw wensen worden aangepast.

Trogband 1
Trogband 2
Trogband 3
Trogband 4
Trogband 5
Trogband 6

// Gebruikte trogbanden

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie