Skip to main content

Transport­banden

De productie van transportbanden vindt al sinds 1965 plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen, in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw transportband snel kunnen produceren en leveren. Ook transportbanden uitgevoerd in RVS worden bij ons volledig naar klantwens geproduceerd. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij u bij het kiezen van de juiste transportband voor uw toepassing.

 

Transportbanden

Transport­banden uit voorraad

Door onze enorme voorraad van ca. 1000 stuks gebruikte transportbanden is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe transportband. De gebruikte transportbanden worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Bij Metaalconstructiebedrijf Douw kunt u terecht voor één enkele gebruikte transportband, maar ook voor een compleet transportsysteem.