Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

//Transportbanden

TRANSPORTBANDEN UIT EIGEN PRODUCTIE OF TWEEDEHANDS

Transportbanden worden gebruikt in de bulkgoed- en stukgoedsector. Uw producten worden gemakkelijk en snel verplaatst. Metaalconstructiebedrijf Douw produceert transportbanden geheel naar wens. Ook bent u bij Metaalconstructiebedrijf Douw aan het juiste adres voor een eventueel op maat gemaakte transportband op basis van gebruikte materialen, dit is veelal een goedkope oplossing en bovendien zeer duurzaam. Door hergebruik van onderdelen wordt het milieu praktisch niet belast, een goede zaak!

 

Transportband productie in eigen huis, naar wens op maat gemaakt

De productie van transportbanden vindt al sinds 1965 plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen, in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw transportband snel kunnen produceren en leveren. Ook transportbanden uitgevoerd in RVS worden bij ons volledig naar klantwens geproduceerd. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij u bij het kiezen van de juiste transportband voor uw toepassing.

 

Gebruikte (tweedehands) transportband, een duurzaam alternatief

Door onze enorme voorraad van ca. 1000 stuks gebruikte transportbanden is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe transportband. De gebruikte transportbanden worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Bij Metaalconstructiebedrijf Douw kunt u terecht voor één enkele gebruikte transportband, maar ook voor een compleet transportsysteem.

//Uitgebreid aanbod transportbanden

Een greep uit ons aanbod transportbanden:

  • Trogbanden : transport van bulkgoed
  • Vlakke banden : transport van stukgoed
  • Opvoerbanden : opvoeren van producten met relatief korte transportband.
  • Telescoopband : laden / lossen van containers of trailers.
  • Bandbochten : transport van stukgoed.
  • Overige transportbanden : doseerbunkers, magneetbanden, schakelbanden.
Bandbocht
Doseerbunker
Opvoerband
RVS Transportband
Telescoopband
Trogband

// Gebruikte transportbanden

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie