Skip to main content

Rollenbanen

Bent u op zoek naar rollenbanen? Dan zit u goed bij Douw Transportwerktuigen: hét adres voor uw rollenbanen. Bij ons kunt u terecht voor één enkele (gebruikte) rollenbaan, maar ook voor een compleet transportsysteem. Ook speciaal naar uw wens ontworpen modellen kunnen door ons gemaakt worden, inclusief eventuele dwarsuitvoeren, zijgeleidingen en afschuivers. Op basis van onze grote voorraad kan voor u op korte termijn een rollenbaan geconstrueerd worden.

Bij ons zijn vele soorten van lichtere rollenbanen, zwaardere rollenbanen, tot zeer zware rollenbanen aanwezig. U kunt denken aan zwaartekrachtrollenbanen voor bijvoorbeeld dozen of aangedreven rollenbanen voor het transport van pallets of pakketten hout. Rollenbanen leveren we in alle soorten en maten, zowel aangedreven als niet aangedreven en ook accumulerende rollenbanen worden regelmatig geleverd.

Nieuwe rollenbaan uit eigen productie

De productie van rollenbanen vindt al sinds 1965 plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen, in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw rollenbaan snel kunnen produceren en leveren. Rollenbanen uitgevoerd in RVS kunnen wij voor u volledig op maat gemaakt leveren. Welke rollenbaan voor uw bedrijf de beste is vertellen wij u graag.

Rollenbanen

Soorten rollenbanen

  • Aangedreven rollenbaan

    Aangedreven rollenbaan

  • Niet aangedreven rollenbaan

    Niet aangedreven rollenbaan

  • Rollenbaanbocht

    Rollenbaanbocht

Rollenbanen uit voorraad

Door onze enorme voorraad van meer dan 2 kilometer gebruikte rollenbanen is het ook mogelijk om in veel gevallen een goed alternatief aan te bieden voor een nieuwe rollenbaan. De gebruikte rollenbanen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte rollenbaan voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zeker in de huidige tijd waarin duurzaam ondernemen steeds belangrijker wordt is aanschaf van een gebruikte rollenbaan zeker de moeite waard.