Skip to main content

Opvoerband

Opvoerbanden worden gebruikt in de bulkgoedsector en stukgoedsector. Voor het overwinnen van hoogteverschillen in een beperkte ruimte is een opvoerband de ideale oplossing. Opvoerbanden zijn voorzien van zogenaamde meenemers die het product mee naar boven voeren. De hoogte van de meenemer is afhankelijk van het te transporteren product. Voor een opvoerband die geheel aan uw wensen voldoet bent u bij Metaalconstructiebedrijf Douw aan het juiste adres.

Nieuwe opvoerbanden productie in eigen huis

De productie van opvoerbanden vindt plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Hier zijn alle benodigde machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw project snel kunnen produceren en leveren. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij U bij het kiezen van de juiste opvoerband.

Opvoerbanden uit voorraad

Ook voor gebruikte opvoerbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Meer dan 1000 stuks transportbanden waaronder ook een groot aantal opvoerbanden staan op voorraad. Door toepassing van een gebruikte opvoerband is de levertijd veelal korter en de prijs lager. De gebruikte opvoerbanden worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte opvoerband voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen.