Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

// Bandbocht

BANDBOCHTEN ALS RECHTUIT ALLEEN NIET VOLDOENDE IS

Bandbochten worden gebruikt in de stukgoedsector, het komt vaak voor dat een product de bocht om moet. Wij ontwerpen en construeren transportsystemen waarvan bochtbanden deel uitmaken volledig naar uw wensen en specificaties. Afhankelijk van de opstelling zijn meerdere bochthoeken leverbaar, het meest voorkomend zijn 45 graden en 90 graden bochtbanden. Metaalconstructiebedrijf Douw levert bochtbanden van meerdere gerenommeerde merken, zowel nieuw als gebruikt.

 

Bandbochten

De productie van bandbochten vindt plaats bij een klein aantal producenten, zij hebben enorm veel ervaring met de fabricage van dit complexe type transportband. Voor levering van de juiste bochtband is goed advies heel belangrijk, zeker omdat dit type transportband bijna altijd geleverd wordt als onderdeel van een geheel transportsysteem. Voor advies en informatie bent u bij ons aan het juiste adres. Graag adviseren wij U bij het kiezen van de juiste bandbocht met eventueel bijbehorende transportbanen.

 

Gebruikte (tweedehands) bandbochten

Ook voor gebruikte bandbochten bent u bij Douw aan het juiste adres. Er is een uitgebreide voorraad en alles kan eventueel naar uw wensen worden aangepast.

 

Bandbocht 1
Bandbocht 2
Bandbocht 3
Bandbocht 4
Bandbocht 5
Bandbocht 6

// Gebruikte bandbochten

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie