Skip to main content

Vlakke transport­banden

Vlakke transportbanden worden veel gebruikt in de stukgoedsector. Voor lichte toepassingen bestaat het frame meestal uit een gezette staalplaat waarover een kunststof transportband glijdt. Deze opbouw is simpel, onderhoudsvrij en goedkoop. Voor het transport van zware producten worden de frames opgebouwd uit profielstaal met rollen als bandondersteuning. Hier wordt naast kunststof ook rubber als transportband materiaal toegepast.

 

Nieuwe vlakke transportbanden uit eigen productie

Wij construeren vlakke transportbanden volledig naar uw wensen en specificaties. Dit doen we met behulp van moderne 2D en 3D CAD ontwerpsystemen, zodat de band volledig voldoet aan uw eisen. Verder zijn alle benodigde machines in onze fabriek aanwezig, waardoor wij uw vlakke transportband snel kunnen produceren en leveren.

 

Vlakke transport­banden uit voorraad

Door onze enorme voorraad van ca. 1000 stuks gebruikte vlakke transportbanden is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe transportband. De gebruikte vlakke transportbanden worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Bij Metaalconstructiebedrijf Douw kunt u terecht voor één enkele gebruikte vlakke transportband, maar ook voor een compleet transportsysteem.