Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

//Vlakke transportbanden

VLAKKE TRANSPORTBANDEN UIT EIGEN PRODUCTIE OF TWEEDEHANDS GEHEEL NAAR WENS

 

Vlakke transportbanden worden veel gebruikt in de stukgoedsector. Voor lichte toepassingen bestaat het frame meestal uit een gezette staalplaat waarover een kunststof transportband glijdt. Deze opbouw is simpel, onderhoudsvrij en goedkoop. Voor het transport van zware producten worden de frames opgebouwd uit profielstaal met rollen als bandondersteuning. Hier wordt naast kunststof ook rubber als transportband materiaal toegepast.

 

Nieuwe vlakke transportbanden uit eigen productie

Wij construeren vlakke transportbanden volledig naar uw wensen en specificaties. Dit doen we met behulp van moderne 2D en 3D CAD ontwerpsystemen, zodat de band volledig voldoet aan uw eisen. Verder zijn alle benodigde machines in onze fabriek aanwezig, waardoor wij uw vlakke transportband snel kunnen produceren en leveren.

 

Gebruikte (tweedehands) vlakke transportband, een duurzaam alternatief!

Ook voor gebruikte vlakke transportbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Door onze grote voorraad gebruikte vlakke banden is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe vlakke transportband. Door toepassing van een gebruikte vlakke transportband is de levertijd veelal korter en de prijs lager. De gebruikte vlakke transportbanden worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte trogband voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

//Vlakke transportbanden naar wens op maat gemaakt

Wij construeren transportbanden volledig naar uw wensen en specificaties. Ook voor gebruikte transportbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Er is een uitgebreide voorraad en alles kan eventueel naar uw wensen worden aangepast.

Vlakke transportband 1
Vlakke transportband 2
Vlakke transportband 3
Vlakke transportband 4
Vlakke transportband 5
Vlakke transportband 6

// Gebruikte vlakke transportbanden

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie