Skip to main content

Rollenbaan kopen in Roosendaal

Bent u op zoek naar een rollenbaan of wilt u een nieuwe rollenbaan kopen in Roosendaal? Dan bent u aan het juiste adres bij Douw Transportsystemen. Bij ons kunt u terecht voor één enkele (gebruikte) rollenbaan, maar ook voor een compleet transportsysteem. Op basis van onze grote voorraad kan voor u op korte termijn een rollenbaan geconstrueerd worden. Rollenbanen leveren we in alle soorten en maten, zowel aangedreven als niet aangedreven en ook accumulerende rollenbanen worden regelmatig geleverd.


WAAROM ZOU IK EEN ROLLENBAAN KOPEN?

Een rollenbaan wordt gebruikt voor het transporteren van bijvoorbeeld pallets of dozen. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen en distributiecentra. Een rollenbaan zorgt voor sneller transport en efficiënte verwerking van goederen. Oftewel een goede oplossing voor het automatisch verwerken van intern transport!

Er zijn vele soorten rollenbanen. Van lichtere rollenbanen, zwaardere rollenbanen, tot zeer zware rollenbanen. U kunt denken aan zwaartekrachtrollenbanen voor bijvoorbeeld dozen of aangedreven rollenbanen voor het transport van pallets of pakketten hout. Voordat dat u een rollenbaan gaat aanschaffen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal vragen. Is uw lading bijvoorbeeld geschikt voor een rollenbaan? En heeft uw lading een vlakke ondergrond? Zo ja, dan is een rollenbaan prima geschikt. Zo niet, dan kunt u bijvoorbeeld beter naar een transportband kijken.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen.

ROLLENBANEN WORDEN BIJ DOUW IN EIGEN BEHEER OP MAAT GEMAAKT

De productie van rollenbanen vindt al sinds 1965 plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Het ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen, in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw rollenbaan snel kunnen produceren en leveren. Rollenbanen uitgevoerd in RVS kunnen wij voor u volledig op maat gemaakt leveren. Welke rollenbaan voor uw bedrijf de beste is vertellen wij u graag.

Rollenbanen uit voorraad

Door onze enorme voorraad van meer dan 2 kilometer gebruikte rollenbanen is het ook mogelijk om in veel gevallen een goed alternatief aan te bieden voor een nieuwe rollenbaan. De gebruikte rollenbanen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte rollenbaan voor een scherpe prijs.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zeker in de huidige tijd waarin duurzaam ondernemen steeds belangrijker wordt is de aanschaf van een gebruikte rollenbaan zeker de moeite waard.