Skip to main content

Kettingbaan kopen in Rotterdam

Een kettingbaan wordt ook wel een kettingtransporteur of ketting­transport genoemd. Kettingbanen worden onder andere ingezet voor het transporteren van goederen en pallets zowel intern als extern.

Met behulp van kettingen worden de goederen naar de juist locatie gebracht. Bij ons kunt u terecht voor één enkele (gebruikte) kettingbaan, maar ook voor een compleet transportsysteem inclusief eventuele dwarsuitvoeren, zijgeleidingen, of draaistations in. Wilt u een kettingbaan kopen in Rotterdam? Douw levert ook bij u in de regio.

WANNEER HEB IK EEN KETTINGBAAN NODIG?

Een kettingbaan is een robuuste constructie met kettingen. De grip die deze kettingen bieden zorgt ervoor dat ze zonder problemen zware gewichten kunnen transporteren. Daarnaast zijn kettingbanen heel nauwkeurig in het positioneren van uw goederen. Ook zijn kettingbanen gemakkelijk schoon te maken, wat heel belangrijk is in de voedselindustrie.

 

Doordat kettingbanen van staal of RVS worden gemaakt, zijn ze zeer geschikt voor het vervoer van zwaarbeladen pallets en kratten. Kettingbanen worden vooral ingezet in de recyclingbranche, agri-foodbranche en logistieke branche. 

KETTINGBANEN WORDEN BIJ DOUW IN EIGEN BEHEER OP MAAT GEMAAKT

Wij produceren de kettingbanen volledig zelf, van een eenvoudige kettingbaan tot een compleet transportsysteem, het is allemaal mogelijk. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen, in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw kettingbaan snel kunnen produceren en leveren. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij U bij het kiezen van de juiste kettingbaan.

 

Een greep uit ons kettingbanen aanbod:

KETTINGBANEN UIT VOORRAAD 

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een eventueel op maat gemaakte kettingbaan op basis van gebruikte materialen. Dit is veelal een goedkope oplossing en bovendien zeer duurzaam! Door hergebruik van onderdelen wordt het milieu praktisch niet belast, een goede zaak!

Door onze grote voorraad gebruikte kettingbanen is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe kettingbaan. De gebruikte kettingbanen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte kettingbaan voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.