Skip to main content

Elektromotor kopen in Roosendaal

Om uw transportband te laten draaien heeft u een elektromotor nodig. Zo’n transportband met elektromotor wordt in verschillende branches gebruikt. Zo heeft iedere branche zijn eigen specificaties als het gaat om elektromotoren. Douw transportbanden heeft voor iedere branche een oplossing, ook in Roosendaal.

De snelheid van een transportband is mede afhankelijk van het product wat getransporteerd moet worden. Ook hangt de snelheid af van de toepassing waarvoor de transportband wordt gebruikt. Vinden er bijvoorbeeld werkzaamheden plaats aan de transportband dan is veelal een regelbare transportsnelheid gewenst. Ook hiervoor hebben we mooie oplossingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een elektronische snelheidsregeling (frequentieregelaar) of mechanische snelheidsregeling.

Naast elektromotoren leveren wij ook motorreductoren, dit is een combinatie van een elektromotor met reductiekast. Een motorreductor brengt het toerental van een elektromotor terug naar het gewenste aantal omwentelingen per minuut.


Elektromotor op maat kopen

Bent u op zoek naar en aandrijving voor uw machine. Douw denkt graag met u mee. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over de beste oplossing voor uw vraag. Omdat motorreductoren en elektromotoren een essentieel onderdeel uitmaken van de machines die wij leveren, is de voorraad in de loop van de jaren uitgegroeid tot ca. 2500 stuks. Vanwege deze grote voorraad is een snelle levering vrijwel altijd mogelijk. Zowel nieuwe als gebruikte motoren zijn leverbaar. Ook de voor het aansluiten van de elektromotor benodigde schakelmaterialen kunnen wij uit voorraad leveren zowel nieuw als tweede hands.

Gebruikte elektromotor kopen

Ook voor gebruikte elektromotoren bent u bij Douw aan het juiste adres. Meer dan 2500 stuks in allerlei uitvoeringen staan op voorraad. Met vermogens van 0,09 kW tot 37 kW. In alle denkbare uitvoeringen, zoals met holle as, rem, flensmontage en haakse montage.
Door toepassing van een gebruikte elektromotor is de levertijd korter en de prijs lager. De gebruikte elektromotoren worden door ons volledig nagezien. Een kwalitatief perfecte elektromotor voor een scherpe prijs.


U bent van harte welkom om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen.