Skip to main content

Transport­band kopen in Dordrecht

Bent u op zoek naar een transportband of wilt u een nieuwe transportband kopen in Dordrecht? Dan bent u aan het juiste adres bij Douw Transportsystemen. Of u nu een transportband nodig heeft voor het transporteren van hout, zand, planten of aardappelen? Wij zorgen graag voor de juiste transportband voor uw toepassing. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte transportbanden. Hierin zit qua kwaliteit geen verschil.


WANNEER KAN IK EEN TRANSPORTBAND KOPEN?

Goederen transporteren gebeurt in ieder logistiek bedrijf. Hierbij gaat het niet alleen om extern transport want intern (in het magazijn) worden minstens (of zelfs nog meer) pallets, dozen of artikelen verplaatst. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kan gebruikt worden gemaakt van verschillende soorten transportbanden.

TRANSPORTBANDEN WORDEN BIJ DOUW IN EIGEN BEHEER OP MAAT GEPRODUCEERD

Metaalconstructiebedrijf Douw is al sinds 1965 gevestigd in Heinenoord (Hoeksche Waard, Zuid-Holland) en is sinds die tijd een bekende speler geworden op het gebied van de productie en levering van transportbanden voor gebruik in zowel de stukgoed-, als in de bulkgoedsector. Hierbij kunt u denken aan afzonderlijke componenten zoals transportbanden en rollenbanen, alsook aan complete transportsystemen.

Het ontwerp vindt plaats op moderne 2D en 3D CAD systemen en in de fabriek zijn alle benodigde (CNC) machines aanwezig zodat wij zonder tussenkomst van derden uw transportband snel kunnen produceren en leveren. Wilt u een RVS transportband? Ook deze worden bij ons volledig naar klantwens geproduceerd. De werknemers van Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Wij produceren verschillende soorten transportbanden. Denk hierbij aan:

Transport­banden uit voorraad

Door onze enorme voorraad van ca. 1000 stuks gebruikte transportbanden is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe transportband. De gebruikte transportbanden worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. U bent van harte welkom om eens te komen kijken in de Hoeksche Waard wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Bij Douw Transportbanden. kunt u terecht voor een enkele gebruikte transportband, maar ook voor een compleet transportsysteem.