Speciale Transportbanden

Transportbanden worden gebruikt in de bulkgoed- en stukgoedsector. Uw producten worden gemakkelijk en snel verplaatst. Metaalconstructiebedrijf Douw produceert transportbanden geheel naar wens, ook in speciale uitvoeringen

 

Transportband productie in eigen huis

De productie van speciale transportbanden vindt plaats in eigen huis. In Heinenoord beschikken wij over een moderne productiefaciliteit. Hier zijn alle benodigde machines aanwezig, zodat wij zonder tussenkomst van derden uw project snel kunnen produceren en leveren. De werknemers van Metaalconstructiebedrijf Douw beschikken bovendien allen over een hoog kennis- en ervaringsniveau. Graag adviseren wij U bij het kiezen of ontwerpen van de juiste transportband.

 

Transportbanden speciaal naar wens op maat gemaakt

Wij construeren transportbanden volledig naar uw wensen en specificaties. Ook voor gebruikte transportbanden bent u bij Douw aan het juiste adres. Er is een uitgebreide voorraad en alles kan eventueel naar uw wensen worden aangepast.

 

 

Dubbele transportband met teller

dubbele transportband met teller

 

Kleine transportband

transportband klein

 

Transportband smal

transportband smal

 

 

 

 

Actueel aanbod tweedehands transportbanden online

Kijk bij het actuele aanbod van gebruikte transportbanden. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

Meer weten over de door ons gefabriceerde transportbanden?

Voor het hele assortiment of meer informatie vult u het contactformulier in. U kunt natuurlijk ook langskomen in Heinenoord.