Douw Metaalconstructiebedrijf VoF

Metaalconstructiebedrijf Douw is al sinds 1965 gevestigd in Heinenoord en is sinds die tijd een bekende speler geworden op het gebied van de productie en levering van transportsystemen voor gebruik in zowel de stukgoed-, als in de bulkgoedsector. Hierbij kunt u denken aan afzonderlijke componenten zoals transportbanden en rollenbanen, alsook aan complete transportsystemen.

 

Ons bedrijf is gestart als producent van alleen nieuwe transportbanden. Later is daar de handel in gebruikte materialen bijgekomen. Door onze kennis van zaken met betrekking tot het fabriceren van nieuw materiaal is het aanpassen van gebruikte transportsystemen geen enkel probleem. Hierdoor kunnen we tweedehands transportbanden en rollenbanen aanpassen aan uw situatie, geheel reviseren en zo nodig verven in door u gewenste kleuren.

 

Momenteel bestaat onze voorraad uit enkele honderden transportbanden, enkele kilometers rollenbaan en zo´n 3000 motorreduktoren en elektromotoren. Daarnaast handelen we ook in gerelateerde onderdelen zoals aandrijftrommels, keertrommels, ondersteunigsrollen en rubber transportbanden. Ook deze onderdelen zijn in overvloed aanwezig.

 

Metaalconstructiebedrijf Douw is een klein bedrijf met 8 medewerkers, dat zeer klantgericht te werk gaat. Het bedrijf beschikt over een moderne productiefaciliteit met alle benodigde machines om projecten zonder tussenkomst van derden snel uit te kunnen voeren. De leiding is in handen van E.J. Douw en R.C. Douw, beide HTS-ers, zodat ook op het gebied van ontwerp en het oplossen van specifieke transportproblemen snel ingespeeld kan worden op uw wensen.