Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - +31(0)186 601 611

//Kettingbanen

KETTINGBANEN VOOR OPTIMALISATIE VAN UW INTERNE TRANSPORT

Met kettingbanen valt er bij veel bedrijven in de bulkgoed- of stukgoedsector nog veel te winnen qua efficiƫntie in goederen afhandeling. Door de simpele opbouw is een kettingbaan in veel gevallen een goed alternatief voor rollenbanen voor het transporteren van zwaardere goederen. Zeker bij transport over grotere afstand is een kettingbaan veelal voordeliger. Ook het onderhoud aan kettingbanen is minder in vergelijking met een aangedreven rollenbaan. De afmetingen en het gewicht van de transporteren goederen zijn van groot belang voor het bepalen van de juiste kettingbaan. Kettingbanen worden regelmatig toegepast in overzetstations om de transportrichting 90 graden te laten veranderen. Graag denken wij met u mee of het toepassen van kettingbanen binnen uw bedrijf voordelen kan bieden.

 

Nieuwe kettingbaan uit eigen productie

Kettingbanen worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Afhankelijk van het te transporteren product wordt de juiste kettingbaan samengesteld. Kettingbanen maken meestal deel uit van een groter transportsysteem, de maatvoering is derhalve belangrijk, uitgaande van een gedetailleerde CAD tekening worden de kettingbanen volledig op maat geproduceerd. Voor het kiezen van de juiste kettingbaan adviseren wij u graag.

 

Gebruikte (tweedehands) kettingbaan, een duurzaam alternatief!

Door onze grote voorraad gebruikte kettingbanen is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe kettingbaan. De gebruikte kettingbanen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast aan uw wensen. Een kwalitatief perfecte kettingbaan voor een scherpe prijs.

Metaalconstructiebedrijf Douw is uw partner bij het verbeteren van het interne transport binnen uw bedrijf. Wij zijn prima in staat klantspecifieke kettingbanen en transportsystemen te ontwikkelen, dankzij onze moderne productiefaciliteit.

Kettingbaan 1
Kettingbaan 2
Kettingbaan 3
Kettingbaan 4
Kettingbaan 5
Kettingbaan 6

// Gebruikte kettingbanen

 

Kettingbaan 2200 x 955 mm [KBA11162106]

Kettingbaan met lusaandrijving, 5/8" duplex, sporen h.o.h. 920 mm.Inclusief poten, transporthoogte 500 mm. Aandrijving d.m.v. opsteekmotor, transportsnelheid naar wens. Leverbare opties in bijlage.

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie