Skip to main content

Aangedreven rollenbaan kopen in Voorne-Putten

Bent u op zoek naar een gebruikte aangedreven rollenbaan of wilt u een nieuwe aangedreven rollenbaan kopen in Voorne-Putten? Dan bent u aan het juiste adres bij Douw Transportsystemen. Bij ons kunt u terecht voor aangedreven rollenbanen met diversen soorten aandrijvingen.

Aangedreven rollenbanen worden veelvuldig toegepast om allerlei stukgoederen te transporteren. Afhankelijk van het te transporteren product wordt er gekozen voor een bepaald type aandrijving:
• Snaaraandrijving, met name voor lichte producten in de stukgoed verwerking.
• Riemaandrijving, geschikt voor zwaardere producten in de stukgoed verwerking, dit type aandrijving is robuuster en bedrijfszekerder dan de snaaraandrijving.
• Kettingaandrijving, geschikt voor zware producten zoals bijvoorbeeld pallets met gewichten tot ca. 1500 kg/stuk, of zware pakketten.

De afmetingen en het gewicht van de transporteren goederen zijn van groot belang voor het bepalen van de juiste aangedreven rollenbaan. Aangedreven rollenbanen worden ook veel toegepast in overzetstations om de transportrichting 90 graden te laten veranderen. Door een rollenbaan te monteren op een draaistation is het ook op eenvoudige wijze mogelijk de transportrichting te veranderen. Graag denken wij met u mee of het toepassen van de juiste aangedreven rollenbaan binnen uw bedrijf.

NIEUWE AANGEDREVEN ROLLENBANEN UIT EIGEN PRODUCTIE

Aangedreven rollenbanen worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Afhankelijk van het te transporteren product wordt de juiste aangedreven rollenbaan samengesteld. Aangedreven rollenbanen maken meestal deel uit van een groter transportsysteem, de maatvoering is derhalve belangrijk, uitgaande van een gedetailleerde CAD tekening worden de aangedreven rollenbanen volledig op maat geproduceerd. Voor het kiezen van de juiste aangedreven rollenbaan adviseren wij u graag.

AANGEDREVEN ROLLENBANEN UIT VOORRAAD

Door onze grote voorraad van meer dan 2000 meter gebruikte rollenbanen is het ook mogelijk om in veel gevallen een mooi alternatief aan te bieden voor een nieuwe aangedreven rollenbaan. De gebruikte aangedreven rollenbanen worden door ons volledig nagezien en indien nodig aangepast naar uw wensen. Een kwalitatief perfecte aangedreven rollenbaan voor een scherpe prijs, en zeker in de huidige tijd een heel duurzaam alternatief t.o.v. een nieuwe aangedreven rollenbaan.

Metaalconstructiebedrijf Douw is uw partner bij het verbeteren van het interne transport binnen uw bedrijf. Wij zijn prima in staat klantspecifieke transportsystemen te ontwikkelen, mede dankzij onze moderne productiefaciliteit.